Bus 866 København - Ystad

Du kan få en gratis busbillet til BUS 866 til eller fra København hvis du skal sejle til/fra Polen. Spørge os efter en færgebillet på ruten København – Swinoujscie, eller Swinoujscie – København så kan du sikre dig plads i bussen.

Hvis du har booket din færgebillet online skal du kontakte os til at booke bussen ved siden af. Når vi bekræfter plads i bussen, husk bare at skrive din færgebillet ud og vise den frem til bus chaufføren.

Bornholmerbussen 866 kører fra København via Øresundsbroen til Ystad, hvor passagerer kan tage med færgen til Polen eller Bornholm.

Køretiden mellem København og Ystad er ca. 70 minutter.

Stoppestedet i København er placeret i Bernstorffsgade – overfor Tivoli (ved Hotel Plaza); stoppested i Ystad ligger på Bornholmstraffik Terminalen.

OBS! VI TILBYDER KUN GRATIS BILLET TIL BUSSEN VED KØB AF FÆRGEBILLET. VI SÆLGER IKKE BUSBILLET ALENE.

Neptun Bus København - Malmo Lufthavn

NEPTUNBUS KØRER MELLEM KØBENHAVN OG MALMØ LUFTHAVN OG FARTPLANEN ER TILPASSET WIZZAIR FLYAFGANGE.

Billetterne kan købes min 2 dag før afrejsedagen. Du kan også købe en billet direkte hos chaufføren i bussen hvis der stadig er ledige pladser tilbage.

Køretiden mellem København og Malmø Lufthavn er ca. 1 time.

Bagage: 1 stk bagage op til 32 kg og håndbagage op til 8 kg er inkluderet i billettens pris.

Der bedes påregne tilstrækkeligt med ankomsttid til holdestedet og være ved holdestedet mindst 15 minutter før bussens afgangstidspunkt. 

Bussen skal overholde de angivne køreplaner. Hvis flyet er forsinket kører bussen fra Malmø Lufthavn max 30 min efter landing. 

Stoppested i København: Ingerslevsgade i DGI-byen

Stoppested i Malmø Lufthavn: P-Bus foran lufthavnen 

VI TILBYDER NEPTUNBUS BILLETTER KUN VED KØB AF FLYBILLETTER. 

FOR AT BOOKE EN BILLET, UDFYLD FORMULAREN ELLER KONTAKT OS DIREKTE PÅ TELEFONEN, SÅ VENDER VI TILBAGE HURTIGST MULIGT MED ET UFORPLIGTENDE TILBUD.

Sindbad / FlixBus - Polske og Internationale ruter

Vi tilbyder busbilletter til stor set alle store byer i Europa.

For at booke en billet, udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Emilbus Świnoujście/Szczecin/Kołobrzeg

Emilbus kører inden for den nordlige del af Polen med moderne og ekstra komfortable busser.

Emilbus standser kun på de steder, der er angivet i køreplanen. Langs ruterne er  stoppestederne særligt markeret.

For at booke en billet, udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Tog i Polen/Interrail/DSB

Det polske tognet er meget velfungerende og en god måde at se Polen på gennem vinduet. Korte strækninger eller nattog. Topmoderne lyntoge mellem de store byer. Gamle kupévogne. Vi forhandler både enkeltbilletter, men også det populære “interrail” -kort, som giver fuld frihed på rejsen.

For at booke en billet eller spørge om mulighederne, udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefonen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.